Få bedre dekning fra IKT Partner 24


Krav til energieffektive bygg dreper mobilsignalene innendørs. I moderne bygg brukes det glass med metall som holder varmen ute og reflekterer sollys, men disse stanser også 3G- og 4G-mobildekningen effektivt. Mye stål og metall gjør ikke saken bedre. Det har blitt slik at et ethvert nybygg nå har sin egen interne dekning, enten i teknisk rom, garasjeanlegg, avfallsrom eller i helt vanlige kontorlokaler, der de ansatte sliter med å bruke mobiltelefonen i sitt arbeid. Vi leverer innendørs mobildekning både for Telenor og Telia.

 
 
IKT Partner 24 2.png

Signalforsterker

Utstyret vi benytter er godkjente av operatørene, henter og forsterker mobilsignalene og sender disse inn i lokalene til monterte enheter. 

IKT Partner 24 4.png

Sertifiserte montører

Våre montrører er sertifiserte iht gjeldende krav.

IKT Partner 24 7.png

Skalerbar løsning

Løsningen skaleres med utstyr som dekker opp til 5.000 m2

 
 
Icon IKT Partner 24 3.png

3G og 4G

Vanlig mobildekning i lokalet, ikke noe wifi pålogging, brukernavn, passord e.l.

IKT Partner 24 3.png

Opp til 5.000 m2

Vår løsning dekker lokaler opp til 5.000 m2. Avhengig av bygningsmasse og annet. Montør utfører befaring.

Icon IKT Partner 24.png

Fastpris

Enkelt og forutsigbart. Be om et konkret tilbud i dag ved å sende en e-post til kn@iktpartner24.no eller fylle ut skjemaet under.

 
 
 
 

Cel-Fi Quatra

Løsningen der en nettverksenhet (NU) henter signaler fra utsiden med en ekstern antenne, forsterker mobilsignalet og sender det innendørs til 2-4 dekningsenheter (CU) som våre sertifiserte teknikere utplasserer i deres lokaler, etter nøye målinger og planlegging. Se video under for ytterligere informasjon.

 

Kom igang

Vi har løst dekningsutfordringer for mange bedrifter og har god kompetanse på området. Både små og store bedrifter tar kontakt med oss for en gjennomgang.

 

Utbedre mobildekning

Innendørs, for bedrifter

Ønsket nett
Har dere god dekning utendørs?