Våre kunder sier Det Bare Virker

Vi drifter og forvalter produkter & tjenester innenfor områdene Mobil-/IPT, infrastruktur, server drift, skytjenester og løsningsarkitektur.

 
Illustrasjon1.jpg
 
 

IKT Partner 24 leverer alle tjenestene innenfor IKT.


IKT Partner 24 AS tilbyr «Lei Din IT sjef» som en tjeneste, som praktisk betyr at vi leverer og tar ansvar for alle IT/telecom relaterte tjenester i din bedrift. Videre supportere vi alle brukere i bedriften 24/7. Dette gjør vi til en forutsigbar pris. Våre tjenester er 100% skalerbare, slik at våre kunder kun betaler for det aktuelle behovet de har til enhver tid.

Det bare Virker!

Priser fra 599,- per bruker/mnd
KontAKT OSS →

Illustrasjon1.png
 
 
IKT Partner logo branding 123.jpg
 
 
 
 

Sømløst system med alle løsningene under ett hus.


Vårt konsept er bygd på at bedrifter «sliter» med å forholde seg til mange leverandører og i mange tilfeller ikke oppnår de beste prisene, løsningene, supporten og kunnskapen om hva som er til det beste for sin bedrift. IKT Partner 24 tar ansvar for hele IT/Telecom verdikjeden til våre kunder og optimaliserer priser, tjenester og løsning fortløpende. I en tid hvor endringer innenfor IT/Telecom skjer raskere en noen gang, er en ting utrolig viktig: Det er ikke kun hva du avtaler og betaler for dine tjenester som er avgjørende, men hvordan de løpende forvaltes.

KontAKT OSS →

Illustrasjon2.png
 

Referanser

 

STOLT BEMANNING


IKT Partner 24 ble totalleverandør til Stolt på drift av IT og telefoni i 2016. De leverer tjenesten «Lei Din IT-sjef» hvor de da i praksis fungerer som vår IT-avdeling. Videre gjør vi alt av våre innkjøp relatert til telefoni, PCer, skjermer osv. hos dem. IKT Partner 24 er imponerende serviceinnstilte og har alltid løsningen på de spørsmålene og problemene som måtte oppstå. For Stolt har de blitt en veldig viktig samarbeidspartner vi setter stor pris på. Det er kostnadseffektivt, solid og trygt i alle henseender. Anbefales på det varmeste.

Heine Aardalen, administrerende direktør Stolt Bemanning

 
 
 

URMAKER BJERKE


Da vi inngikk avtale med IKT Partner 24 AS var en av hovedgrunnene våre for å bytte leverandør det at vi trenger mer «hands on» support. Dette følte vi ikke fikk hos tidligere leverandør. I den tiden vi har jobbet med dere må jeg si at dere har vært helt utrolig. Dere er raske, effektive og meget dyktig.

Aleksander Bjerke Opsahl, Salgsdirektør Urmaker Bjerke

 
 
 

NORSK TANNHELSE FORSIKRING


A key to success in the market of today (and tomorrow!) is using IT efficiently. We launched in 2016, and after carefully considering several solutions we chose IKTP24 and "LeiDinItSjef". We are extremely happy with the result. Let me say it like this: I am convinced that IKTP24 is the best IT and Telecom provider available. They offer great user support, enables us to automatically optimize our sales efforts, and give self-administration access to our partners.

Magne Heitnes, daglig leder, Norsk Tannhelse Forsikring