IT tjenester for SMB


IKT Partner 24 er en forvaltningspartner som leverer bedrifter alle tjenestene innenfor IKT og tar et ansvar for at hele verdikjeden til våre kunder ,både med tanke på priser, løsninger/tjenester og support. IKT Partner 24 AS oppleves ofte som kundens IT ansvarlig, hvor vi tar ansvar for alle brukere, alle tjenester, 24/7/365.

 
Ikon1.png

Avtaleforvaltning

Analyse og kostnads effektivisering av kundens avtaler, og løsning. IKT Partner 24 sørger for at kunden har de avtalene og løsningene som er best egent m.t.p. pris og ønsket funksjonalitet.

Support og service.png

Support og service

Med en SLA avtale får kunden en skreddersydd IKT løsning med daglig support, drift og optimalisering av denne. Kunde får alltid en fast kontaktperson hos IKT Partner 24. Alt til en fast pris pr. mnd.

IT strategi.png

IT strategi

Sammen legger vi en IT strategi for fremtiden tilpasset kundens ønsker basert på dagens status. En god IT strategi er viktig for å holde kostnadene til et minimum gjennom god planleggning og kvalifiserte valg.

 
Løsningsforslag.png

Løsningsforslag

Med utganspunkt i avtalene og løsningen kunden har i dag samt kundens behov og ønsker kommer vi med et forslag til ny løsning . Alle løsninger levert av IKT Partner 24 er skalerbare og leveres med forutsigbare priser.

Skytjenester

Skytjenester

IKT Partner 24 lever i dag de fleste skytjenestene som tilbys i markedet, det være seg server og software tjenester og sikkerhetsløsninger. Som tilbys i markedet, det være seg server.

Løsnings forslag ikon.png

Kjøp av utstyr

Vi leverer PC, MAC, mobil, nettbrett og alt annet. Oppsett kan tilpasses enkeltbrukere/grupper. Egen webshop. Service på ødelagt utstyr følges opp av IKT Partner 24.

 
 


Om oss


Menneskene som jobber her har lang fartstid innen Internett, Telefoni og IT-produkter og tjenester fra ulike leverandører. Sammen har vi en meget bred kompetanse på et stort utvalg av tjenester og løsninger til SMB markedet. Hver og en har sine spesialkompetanseområder. Vi jobber kontinuerlig for å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien, for å til en hver tid kunne tilby våre kunder topp moderne løsninger.